X

Лучший подарок на 23 февраля – подписка на автомобильные издания!

Дорогие девушки! Если вы еще не придумали, что подарить на 23 февраля своему мужчине, то акция от Медиагруппы «Автоцентр» именно для Вас!

Подарите Ему самый оригинальный подарок – подписку на один из автомобильных журналов на полгода и получите шанс выиграть Себе к 8 Марта ручной массажер «Дельфин».

Оформить подписку, а также заказать подарочный сертификат можно в редакции изданий до 23 февраля включительно, позвонив по номеру: (044) 206-56-09.

Стоимость подписки на 6 месяцев (с апреля):
«Автоцентр» – 167, 94 грн.
Motor News – 69, 54 грн.
АutoBild – 122, 22 грн.
«АutoBild Все Ведущие» – 66,60 грн.

Телефон горячей линии:
(044) 206-56-09

Умови акції:
Акція проходить с 14 лютого по 23 лютого на всій території України. Переможці визначаються шляхом жеребкування, яке відбудеться 28 лютого 2011 року. Результати розіграшу та дата отримання призів будуть опубліковані на сайті autocentre.ua 29 лютого 2011 року. Переможці будуть поінформовані представниками Організатора по телефону протягом п'яти днів з дня проведення розіграшу про місце і час отримання призів. Зовнішній вигляд призів може відрізнятись від опублікованого. Виграші не обмінюються та у грошовому еквіваленті не виплачуються. Організатор залишає за собою право змінювати призи

Особи віком до 18 років до участі в акції не допускаються.

Рішення Організатора стосовно всіх питань, пов'язаних з проведенням акції, вважаються остаточними і розповсюджуються на всіх її учасників. Організатор залишає за собою право змінювати умови, строки проведення акції, порядок видачі призів, призупиняти чи скасовувати проведення акції. Участю в акції учасник надає дозвіл  Організатору використовувати та публікувати свої персональні дані (ПІБ, місце проживання). Організатори не несуть відповідальності за порушення учасниками акції прав третіх осіб. Організатори не несуть відповідальності за зміну умов акції у випадку виникнення обставин непереборної сили, які не залежать від волі організатора, але впливають на хід акції. Участь в акції означає згоду з усіма її умовами.