X

Vodafone відкрив магазин у Маріуполі

Магазин Vodafone открылся в прошедшую субботу в Мариуполе. Это двенадцатый по счету магазин компании в Украине и второй на востоке страны. Новый магазин работает по адресу пр-т Мира, 75-Б ежедневно, с 09:00 до 19:00 в будние дни, с 10:00 до 18:00 в субботу и с 10:00 до 15:00 в воскресенье.

Відвідувачі фірмового магазину можуть підключитися до тарифів Vodafone, отримати консультацію з питань мобільного зв’язку, а також протестувати будь-який смартфон або планшет без обмеження за часом. Концепція магазину Vodafone повністю орієнтована на клієнта. Відсутність бар’єрів між клієнтом і консультантом, просте і зрозуміле зонування інтер’єру надає відвідувачеві вільний доступ до інформації, гаджетів і спілкування з працівниками магазину, які готові допомогти з будь-яким питанням.

Під час підготовки до відкриття магазину компанія провела масштабний конкурс і відібрала кращих співробітників, що відповідають глобальним стандартам обслуговування Vodafone, щиро готові допомагати клієнтам, позитивно налаштовані і відкриті новому.

Магазини Vodafone вже працюють у Києві, Черкасах, Ужгороді, Дніпрі, Одесі, Кременчуці, Чернівцях, Чернігові, Полтаві та Краматорську. Всього до кінця року в Україні заплановано відкриття 29 фірмових магазинів і 480 дилерських точок продажу.