X

Магазин Vodafone відкриється у Кропивницькому

Vodafone расширяет сеть собственных магазинов в Украине. Так, в ближайшую субботу, 24 сентября, откроется магазин компании в Кропивницком.

До відкриття Vodafone підготував святкову програму, яка почнеться о 11:30. Всіх відвідувачів магазину в цей день чекають розіграші та подарунки від ведучого свята, святковий dj-сет, можливість зробити безкоштовний дзвінок за кордон і багато іншого.

Основний акцент в обслуговуванні в своїх магазинах Vodafone робить на готовність допомогти клієнтам – на це орієнтована концепція магазинів Vodafone по всьому світу. Відсутність бар’єрів між клієнтом і консультантом, просте і зрозуміле зонування інтер’єру надає відвідувачеві вільний доступ до інформації, гаджетів і спілкування з працівниками магазину.

13 салонів обслуговування клієнтів Vodafone вже працює в 12 містах України: у Києві, Черкасах, Ужгороді, Дніпрі, Одесі, Кременчуці, Чернівцях, Чернігові, Полтаві, Краматорську, Маріуполі та Рівному. До кінця року компанія планує збільшити кількість своїх магазинів до 29, а також запустити 480 дилерських точок продажу.