X

Магістральний тягач отримав в Україні незвичайну професію

Украинская компания «Спецбудмаш» выполнила на днях довольно интересный заказ, переоборудовав магистральный седельный тягач в поливомоечный автомобиль

Ми вже писали про те, що в Україні з’явилося чимало фірм, які взялися за переобладнання магістральних сідельних тягачів у самоскиди, вакуумні автомобілі та інші спеціалізовані машини. Так от, зовсім недавно відомий вітчизняний виробник комунальної техніки — компанія “Спецбудмаш” виконала подібне замовлення. Тільки цього разу з сідельного тягача — MAN TGX 18.460 (4х2) — один із клієнтів захотів зробити поливомийний автомобіль. А бажання клієнта, як відомо, закон.

У підсумку “далекобійник” перепрофілювався в “комунальника”. Сідельно-зчіпний пристрій зняли, встановили підрамник, а на нього – 8-кубову цистерну. На передній бампер була прикріплена характерна металева плита, а до неї – щіткове і поливомийне обладнання.

На лівому передньому крилі ми бачимо підніжку, а на даху поручень – такі зазвичай монтуються на самоскидах для доступу до зсувного тенту, а також огляду вмісту кузова. На даху також є і помаранчеві проблискові маячки, що вмикаються під час прибирання доріг. Про далекобійне минуле машини свідчить солідний паливний бак з правого боку.

Читайте також:
На украинские дороги выходят поливомоечные автомобили Renault Trucks (видео)