X

MAN lion’s Coach – Найкращий туристичний автобус 2020 року

Стал известнее победитель престижного международного конкурса Сoach of the Year 2020 – «Туристический автобус 2020 года» - это машина MAN Lion’s Coach

На виставці Busworld Europe 2019, яка проходить у Брюсселі, оголосили переможця міжнародного конкурсу Соасһ of the Year 2020 «Туристичний автобус 2020 року». Ним став лайнер MAN Lion’s Coach.

Нагадаємо, що конкурс Соасһ of the Year проводиться раз на два роки, чергуючись з аналогічним Bus of the Year – «Міський автобус року» (минулого року його виграв гібридний низькопідлоговий Mercedes-Benz Citaro Hybrid)

MAN Lion’s Coach – Найкращий туристичний автобус 2020 року

До журі входять журналісти з 20-ти провідних європейських видань, які пишуть про автобуси. Переможця визначають через порівняльні тест-драйви Coach Euro Test або Bus Euro test відповідно.

Відео
Сила льва: автобус MAN Lion's Сoach уже в Украине (видео)
27 Гру, 14:30

На звання туристичний автобус 2020 року претендували одразу кілька машин. Це Iveco Crossway CNG, MAN Lions Coach, Setra S 531 DT, VDL Futura і Volvo 9900. Переможцем врешті-решт став MAN lion’s Coach.

Зазначимо, що світовий дебют цього автобуса відбувся рівно два роки тому – на виставці Busworld Europe 2017 в Кортрейку, про що ми детально писали. В Україні вже працює не один такий автобус – про передачу машин покупцям ми вже розповідали.

Новини
Унікальний клубний автобус MAN для українських спортсменів (відео)
02 Січ, 11:45