X

MAN Truck & Bus в Україні підбив підсумки 2021 року

Минулий рік для MAN Truck & Bus в Україні був насичений досягненнями. Так, третій рік поспіль компанія стає лідером, досягнувши 22% частки ринку серед європейських виробників вантажних автомобілів EU7.

Кількість поставлених нових та вживаних вантажівок MAN в Україні на кінець року становить 479 та 178 одиниць відповідно, що на 6,06% більше, ніж минулого року. Значна частина транспортних засобів MAN була в сегменті будівельної техніки, приблизно 40% усіх поставок.

– Новий сервісний центр MAN Service, що знаходиться під Чернівцями, почав надавати свої послуги  клієнтам MAN. Це вже дев’ятий Партнерський сервіс, інтегрований в дилерську мережу в Україні. Це означає, що інвестори довіряють сильному бренду MAN з  прибутковими фінансовими показниками.

– Перевищено власний рекорд з обороту післяпродажного обслуговування: компаніядосягла +24,6% більше, ніж минулого року.

Найбільші компанії-лідери довіряють німецькому бренду і поповнили свій парк вантажівками MAN: такі як «Автострада», «Автомагістраль» – головні будівельники магістральних доріг в Україні, «Транслогістика» – дистриб’юторська логістика для мережі роздрібної торгівлі, «Миронівський хлібопродукт» – провідний агрохолдинг країни, «Стікон» – будівельна компанія, «Укрпошта» – головна поштова служба країни; «Сингента Україна» — транснаціональна корпорація з виробництва та продажу техніки для сільськогосподарського сектору, Veolia — глобальна компанія, що пропонує комплексні рішення щодо управління відходами, Socar — нафтогазова компанія та багато інших.

«Ми дуже пишаємося тим, що останні три роки поспіль є лідером ринку України (серед європейських виробників вантажних автомобілів EU7). Наша команда наполегливо працює над зміцненням іміджу бренду MAN в Україні. Наші плани на наступний рік – розширити спектр послуг для наших клієнтів, адже #CustomerFirst – це головний девіз, і ми ставимо перед собою ще більш амбітні плани на 2022», – прокоментував Марк Мартінез, генеральний директор MAN Truck and Bus Ukraine.