X

Mazda представила експозицію на фестивалі NewCarsFest 2016

Весь модельный ряд – от компактного городского хэтчбека Mazda2 до флагманского седана Mazda6 и кроссовера СХ-5 – были представлены в экспозиции японского бренда.

Mazda представила експозицію на фестивалі NewCarsFest 2016

У столичному «Експоцентрі» проходить яскравий автомобільний фестиваль NewCarsFest, справжньою окрасою якого стала експозиція компанії «АВТО Інтернешнл» і знаменитого японського бренду Mazda.

Усі охочі могли ознайомитися з широким модельним рядом автомобілів компанії, оцінити їх дизайн і розкішний інтер’єр, а також отримати консультацію фахівців компанії «АВТО Інтернешнл».

Читайте також:

У нас на тесті: Mazda3, Mazda6 и Mazda СХ-5

Крім того, в рамках тест-драйвів, які відбувалися в рамках фестивалю, можна було оцінити ходові якості Mazda6 на тест-драйві.

Вдосталь насолодившись лінійкою моделей Mazda можна було відпочити в тіні стенду і поласувати морозивом. А шанувальникам марки пропонувалося взяти участь у конкурсах на знання історії та сучасності бренду.

Крім власного виставкового стенду, ще одне дітище компанії – хетчбек Mazda2 – розташувався в експозиції Всеукраїнського рейтингу «Автомобіль року в Україні 2016». Нагадаємо, що Mazda2 здобула перемогу в цьому престижному конкурсі в категорії машин малого класу.