X

Mercedes-Benz Sprinter третього покоління приміряв українську броню (фото)

Mercedes-Benz Sprinter третьего поколения продолжает осваивать новые профессии в Украине. На этот раз машину заметили в бронированном варианте в качестве инкассаторского автомобиля

Mercedes-Benz Sprinter третього покоління дебютував на українському ринку восени минулого року і вже встиг набриднути на дорогах у цікавих виконаннях. Нещодавно машини одягли в броню на українському підприємстві Reform, яке спеціалізується на інкасаторських автомобілях

Читайте також:
Наскільки міцні бронеавтомобілі інкасаторів в Україні (відео)

Ще 27 червня з’явилася інформація про те, що 12 інкасаторських машин на шасі Sprinter 316 CDI поповнили автопарк ПриватБанку.

Броньований Спринтер попереднього, другого, покоління на службі в ПриватБанку

Однак це були машини попереднього покоління. Тепер же до них приєдналися «спринтери» третьої генерації – Sprinter 416 СDI.

Найімовірніше, вони також оснащені спеціальним інкасаторським сейфом, що унеможливлює доступ до цінностей інкасаторів під час руху на маршруті.

Mercedes-Benz Sprinter 416 CDI на одному з дилерських майданчиків в Києві – ще до бронювання в компанії Reform.

Читайте також:
Новый Mercedes-Benz Sprinter в Украине осваивает интересную профессию (видео)

Планується, що до кінця року в цей банк надійде ще 80 таких машин. А загалом упродовж трьох років планується оновити 240 авто. Зазначимо, що весь автопарк «ПриватБанку» налічує 423 інкасаторських автомобілі.