X

Mercedes-Benz випустив перший ексклюзивний тягач Actros Edition 2

На головном заводе Mercedes-Benz Trucks в немецком городе Верт изготовлен первый из ограниченной партии в 400 штук магистральный тягач Actros Edition 2

Днями на підприємстві Mercedes-Benz в місті Верт було завершено складання першого магістрального тягача Actros Edition 2. Зазначимо, що машин у цьому ексклюзивному виконанні буде побудовано лише 400 од.Тягач відрізняється багатою комплектацією, в яку увійшли близько 40 різних опцій для інтер’єру та екстер’єру.

Читайте також:
Стартовали продажи Mercedes-Benz Actros с вау-эффектом

Так, усередині кабіни водій оцінить приладову панель і дверні ручки, покриті шкірою Наппа. Низку деталей інтер’єру виконано з карбону. У даху встановлено люк з контурним освітленням. Встановлена верхня полиця підвищеної комфортності завширшки 900 мм.

Зовні Actros Edition 2 виділяється “зірковим” забарвленням бічних стінок кабіни, чотирма світлодіодними фарами в сонцезахисному козирку. Решітка радіатора прикрашена декоративними елементами, чорна трипроменева зірка має LED-підсвічування, а плафони фар головного світла виконані затемненими. У профіль машина також привертає увагу підніжками і ковпаками коліс, виготовленими з нержавіючої сталі.

Зазначимо, що Actros Edition 2 продовжує традицію ексклюзивних тягачів Edition 1, випущених також обмеженим тиражем в 400 одиниць. Одна з таких машин свого часу була продана в Україні — вона стала першим Actros нинішнього покоління, реалізованим у нашій країні.

Читайте також:
В Україну завезли унікальний тягач Actros в 625 к.с. (відео)