X

Міжнародне змагання Tyre Challenge вперше в Україні

Все автолюбители имеют возможность выиграть комплект шин для своего автомобиля на международном соревновании Tyre Challenge, которое состоится в Киеве 7 октября на open-air площадке салона Hyundai (Олимп Мотор) по ул. Н. Гринченко, 18.

Змагання вже другий рік поспіль проводить найбільший у Європі та США інтернет-дилер шин, компанія Delticom. Одночасно конкурс проходить в Німеччині, Австрії, Угорщині, Румунії, Боснії та Герцеговині, Хорватії, Польщі та Словенії. В Україні Tyre Challenge відбудеться вперше.

Суть турніру полягає у змаганні на швидкісну заміну колеса. Усім бажаючим автолюбителям, які попередньо зареєструвалися на сайті http://www.tyrechallenge.com/ukraine/, видаються набори ключів, і на підготовлених завчасно автомобілях вони змагаються, хто швидше замінить колесо. Переможець отримує приз – комплект шин для свого власного автомобіля.

Під час заходу усі присутні отримають багато цінних порад стосовно безпеки водіння, удосконалення водійської майстерності, правил вибору шин та аксесуарів для свого авто.

Драйвовий настрій конкурсантів підтримуватиме ведучий В’ячеслав Матюхін.

Для участі усі бажаючі можуть зареєструватися: http://www.tyrechallenge.com/ukraine/

Початок змагання: 7 жовтня, 11.00, вул. М.Грінченка, 18.

Захід підтримують Генеральні медіа-партнери: Перший Автомобільний канал та Автоцентр.

Відео змагань в інших країнах: