X

Велику кількість гаражів у Києві знесуть

В коммунальном предприятии «Киевблагоустройство» сообщили, что часть столичных гаражей, на которые нет соответствующих документов, будут демонтированы.

Гаражі без документів у Києві знесуть

Старі приватні гаражі в Києві зноситимуть. Про це «Вестям» повідомив перший заступник директора КП «Київблагоустрій» Андрій Андрєєв. Однак не всі, а ті, які були поставлені доволі давно і власники яких не мають дозвільних документів.

До останніх належать спеціальні договори або інформаційні талони на оплату земельної ділянки. Більшість із них видавалися ще за радянських часів. Сьогодні власників багатьох вже не знайти. Гаражі багато разів перепродували, а частину з них тепер використовують не за призначенням, а як склади.

Передусім буде знесено гаражі, які заважають реконструкції законних будівель, а також парків і скверів. За словами Андрєєва, частину гаражів вже було розібрано і вивезено з Вулиці Солом’янської. Господарів сповістили заздалегідь, хоча вони особливо не пручалися, оскільки не мали відповідних документів. А масова зачистка незаконних гаражів розпочнеться наприкінці нинішнього – на початку наступного року, після того як будуть демонтовані ліві МАФи.