X

На фургони Volkswagen Transporter 6.1 встановили голосовий помічник Neo

Volkswagen Commercial Vehicles и логистическая фирма Hermes запустили интересный проект для оптимизации работы курьерской службы доставки

У рамках свого проекту з Volkswagen Commercial Vehicles і Hermes стартап Neohelden з Карлсруе адаптував свого голосового помічника під назвою “Neo” для вирішення проблем у сфері доставки посилок і підтримки водіїв під час їх щоденної роботи. Neo сумісний з інформаційно-розважальною системою фургонів Volkswagen Transporter 6.1. Протягом березня кілька водіїв протестують систему на реальних маршрутах доставки в районі Великого Лондона.

Розмовний інтерфейс у майбутньому зможе працювати з десятками мов. Перевага асистента полягає в тому, що він може простим шляхом пов’язувати наявні ІТ-системи, як-от бази даних, CRM-системи та інформаційно-розважальні системи.

Перевага для водіїв: вони бачать і чують під час руху всю інформацію про замовлення і можуть обирати наступну доставку через сенсорний екран або голосову команду. За бажанням система може зчитувати найбільш релевантні відомості про наступну доставку, як-от ім’я одержувача, адреса, тип доставки.

Читайте також:
Volkswagen усовершенствовал процесс доставки грузов

Завдяки голосовому контролю також можна легко запросити додаткову інформацію про кожне замовлення в списку робіт. Мета полягає в тому, щоб заощадити значну кількість часу в районі адреси доставки і полегшити робоче навантаження, особливо в періоди з великим обсягом посилок, в години пік або в невідомих пунктах призначення.