X

Hа IAA Transportation 2022 презентують лінійку водневих Renault Master

Компанія HYVIA, як партнер Renault в області водневих технологій, вперше продемонструє на автосалоні повну лінійку розвізних моделей на паливних елементах. Відбудеться це в рамках виставки IAA Transportation 2022, що проводиться в Ганновері з 20 по 25 вересня. На стенді HYVIA можна буде побачити вантажний фургон Renault Master Van H2-TECH, міський автобус Master City Bus H2-TECH і шасі з кабіною Master Chassis Cab H2-TECH.

Зазначимо, що HYVIA стали ініціатором проведення низки споживчих випробувань новітніх водневих моделей. Так, фургон Renault Master Van H2-TECH буде протестований у Франції такими компаніями як Chronopost – лідером в області експрес-доставки, Orange – провідним гравцем в телекомунікаційному сервісі, а також Equans – світовому лідері в області мульти-технічного сервісу. У Німеччині машину випробують в автопарку логістичної компанії Hamburger Hafen und Logistik AG, а також на фірмі Maximator Hydrogen, яка є лідером у галузі водневої заправної інфраструктури.

Renault Master Van H2-TECH

Що ж стосується автобуса Master City Bus H2-TECH, то цю машину будуть активно просувати через дистрибуторську мережу: компанії PVI (Франція), Mellor (Швеція, Норвегія і Фінляндія), Tribus (Німеччина, Нідерланди, Данія, Бельгія і Люксембург) і Qibus (Італія). А першими клієнтами будуть такі фірми як RATP Dev – один з провідних операторів Європи, B.E. Green – французький лідер за кількість експлуатованих автобусів Zero Emission, Milla – оператор з автономних транспортних засобів у Франції, а також перевізник з Нідерландів – Stroomlijn.

Щодо шасі Master Chassis Cab H2-TECH, то сьогодні компанія відкрита для різних кузовних забудовників, які зможуть запропонувати відповідні рефрижераторні фургони, самоскидні платформи, а також кузова підвищеного об’єму.

Читайте також:
Електричний Mercedes-Benz випробують з мегаватною зарядкою

Master City Bus H2-TECH