X

На Львівщині бандити підірвали престижний Mercedes G-klasse (+ВІДЕО)

Во Львовской области бандиты подорвали престижный Mercedes G-klasse, а затем обстреляли его с автоматов. При этом жертве покушения чудом удалось уцелеть.

Замах на вбивство місцевого бізнесмена, під час якого бандити підірвали престижний Mercedes G-klasse стався в понеділок, 29 серпня, близько 10.30 у селі Старе Село Львівської області. Про це повідомляє прес-служба обласної Нацполіції.

За словами правоохоронців попередньо встановлено, що вибуховий пристрій було закладено під дорожнє покриття і приведено в дію дистанційно, а після цього автомобіль ще й обстріляли з автоматичної зброї. Під час замаху загинули троє чоловіків, які їхали в позашляховику – охоронці керівника підприємства. Ще один пасажир автомобіля, також охоронець зазнав поранень і був госпіталізований.

У Львівській області бандити підірвали престижний Mercedes G-klasse.

«Найімовірніше, вибухівку було закладено під дорожнє покриття, вона спрацювала за сигналом дистанційно. На місці події ми виявили два відстріляних «ріжки» від автомата. Бізнесмен, на якого скоєно замах, їхав ззаду на іншому автомобілі. Після того як все сталося, він об’їхав пошкоджений Mercedes G-klasse і поїхав з місця події », – розповів виконувач обов’язків керівника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

Відзначимо, що останнім часом злочинці дедалі частіше вдаються до таких показових вбивств. Нагадаємо про жахливу смерть Павла Шеремета 20 липня поточного року, коли його автомобіль підірвали в центрі столиці на перехресті вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка, навпроти McDonalds. Незважаючи на величезний резонанс цього злочину досі поліції так і не вдалося знайти ні виконавців, ні замовників вбивства відомого журналіста. Слідство розглядає чотири версії злочину. Перша: професійна діяльність. Друга: російський слід – робота російських спецслужб. Третя: можливий замах на Олену Притулу, якій і належить підірване авто. Четверта: особисті мотиви, неприязні стосунки до Павла Шеремета.