X

На ринку автобусних перевезень відбулися глобальні зміни

FlixMobility, материнська компанія FlixBus USA, оголосила про придбання найбільшого американського автобусного перевізника — Greyhound. Ця угода об’єднує двох лідерів в індустрії міжміських автобусних перевезень, поєднуючи інноваційні глобальні технології FlixBus і досвід у сфері мобільності та присутності на ринку Greyhound.

Разом нові партнери запропонують розумний, екологічний і підключений автобусний транспорт, який стане найкращим доступним варіантом для ще більшого числа людей, які подорожують Сполученими Штатами.

Відзначимо, що компанія FlixMobility була заснована в Німеччині в 2013 році Йохеном Енгертом, Даніелем Крауссом і Андре Швамляйном, щоб надати революційний засіб пересування, що поєднує в собі технологічні досягнення.

Читайте також:
Без СOVID-сертифіката тепер не пустять в маршрутку або поїзд: Кабмін затвердив нові правила

За останні вісім років компанія продемонструвала значний успіх: FlixBus став найбільшою в Європі мережею міжміських автобусних перевезень, що працює в 37 країнах. Тільки в 2019 році автобусами FlixBus скористалися понад 62 млн осіб.

Читайте також:
Вітчизняний перевізник поповнив свій парк люксовим автобусом Setra

Сервіс FlixBus USA був запущений в 2018 році з 27 напрямками у великих містах південного заходу, включаючи Лос-Анджелес, Каліфорнію, Лас-Вегас, Неваду, і Фенікс, штат Аризона. Відтоді компанія розширила свою діяльність, пропонуючи екологічно безпечні перевезення в більше ніж 195 міст США зі щоденними рейсами на південний захід, південь, північний схід і північний захід Тихого океану.