X

На ринок вийшов новий розвізний фургон Renault New Express Van

Модельный ряд легких коммерческих автомобилей Renault пополнился новой машиной New Express Van, которая предлагает один из самых емких грузовых отсеков в данном сегменте

Із 11 лютого 2021 року компанія Renault починає приймати замовлення на новий розвізний фургон New Express Van. Машина має легковпізнаваний вигляд з характерними С-подібними світлодіодними фарами, високою решіткою радіатора, масивним переднім бампером і ребристим капотом. Кузов може бути пофарбований в один із п’яти кольорів.

Ключовою особливістю машини є наявність одного із наймісткіших у класі вантажного відсіку — з внутрішньою довжиною 1,91 м (для варіанту із суцільною перегородкою) і корисним об’ємом від 3,3 до 3,7 м куб. Зручність навантаження-розвантаження забезпечують бічні зсувні двері завширшки 716 мм. Вантажопідйомність фургона становить 780 кг і 650 кг — для бензинового і дизельного варіанту відповідно

.

До речі про мотори. Для європейського ринку пропонується 1,3-літровий бензиновий агрегат 1.3 TCe потужністю 100 к.с. і дизельний 1.5 Blue dCi у варіантах в 75 і 95 к.с. Коробка передач – механічна, 6-ступінчаста. Машини з 75-сильним дизельним двигуном для поліпшення паливної економічності мають обмеження максимальної швидкості в 100 км/год.

А стосовно міжнародного ринку, то тут New Express Van доступний з бензиновим двигуном 1.6 TСe потужністю 110 к.с. (з 5-ступеневою механічною коробкою передач) і дизельним двигуном 1.5 Blue dCi в 95 к.с. (з 6-ступеневою механічною коробкою передач).

В інтер’єрі хочеться відзначити речові відсіки, ємність яких досягає рекордних 48 л. А стосовно інформаційно-розважальних систем, то машину можна оснастити Radio Connect R & Go, а також двома варіантами мультимедійки Renault EASY LINK (з 8-дюймовим сенсорним екраном і синхронізацією зі смартфоном), з навігацією або без.

У салоні можливе встановлення індукційного зарядного пристрою для смартфона, до трьох розеток USB і чотирьох розеток на 12 В, одна з яких у вантажному відсіку.

Особливу увагу в Renault New Express Van приділено системам допомоги водієві, що підвищує активну безпеку. Це камера заднього виду Rear View Assist, яка проектує зображення на екран мультимедійної системи або на дисплей, розташований на місці внутрішньосалонного дзеркала. А також системи, що сигналізують про об’єкти в сліпих зонах — Blind Spot і Wide View Mirror .

Старт продажу Renault New Express Van на європейському та міжнародному ринках заплановано на квітень цього року.