X

На український ринок виходить новий пікап з армійським родоводом

Отечественный рынок пикапов пополнил еще один игрок – производитель BAW с пикапами Brave Warrior, в основе которых лежит внедорожник для китайской армии

Пікапи BAW Brave Warrior на українському ринку представляє компанія “Агсолко Україна”. Так, вітчизняному споживачеві запропонують дві моделі – з одинарною і подвійною кабінами — із колісною базою 2850 і 3035 мм відповідно.

Це такий собі китайський а-ля Land Rover, який випускається на заводі в Пекіні. В його основі лежить армійський позашляховик, що поставляється в армію КНР і не тільки.

Пікап має постійний повний привід і здатний перевозити до 1000 кг вантажу. У себе на батьківщині машини пропонуються з трьома варіантами двигунів на вибір: 2,2-літровим бензиновим потужністю 112 к.с., потім турбованим, теж бензиновим 2,0-літровим в 190 “конячок” (250 Нм), що випускається на СП з Mitsubishi, а також 2,5-літровим турбодизелем потужністю 136 к. с. (340 Нм). Із найпотужнішим двигуном агрегатується 6-ступенева механічна КП, а з іншими — 5-ступенева. Детальніше про пікапи BAW Brave Warrior можна буде дізнатися на виставці “АГРО-Вінниця”, яка відбудеться з 7 до 9 вересня.

Читайте також:
У Києві показали електромобілі для аграріїв (відео)