X

На виставку до Києва привезли цікаві автомобілі КрАЗ (відео)

Международная специализированная выставка «Оружие и безопасность-2021» открывается уже 15 июня, а тем временем на территории МВЦ в Киеве продолжают завозиться интересные военные автомобили, в том числе марки КрАЗ

Що й казати, Міжнародна спеціалізована виставка “Зброя та безпека-2021”, яка відбудеться в столичному МВЦ з 15 до 18 червня, очікувана як ніколи, адже через пандемію коронавірусу її вже двічі переносили.

У двох попередніх новинах ми вже розповідали про перші автомобілі, що прибули сюди, а також колісні та гусеничні бронемашини. Напередодні відкриття більшість зразків техніки вже розмістили в павільйонах і на відкритих майданчиках — їх миють і начищають до армійського блиску.

Тому приклад чотиривісний КрАЗ-7634НЕ (8х8) (ВІДЕО дивіться ТУТ) і його чеський конкурент Tatra (8х8) – для останнього і зовсім викликали мобільну бригаду мийників з установкою високого тиску (ВІДЕО).

Уранці, 14 червня на територію НВЦ прибуло ще кілька цікавих машин. Поповнилися ряди техніки Кременчуцького автозаводу. До згаданих повнопривідних вантажівок КрАЗ, про які ми вчора писали, додався безкапотний бронеавтомобіль з несним кузовом — КрАЗ Hulk (4х4).

А також заряджальна машина з крановою установкою – для ракетного комплексу С300П, побудована на шасі КрАЗ-6322 (6х6). Неподалік стоїть важкий механізований міст на шасі добре відомого “лаптіжника” КрАЗ-255Б, що отримав ефектне завантаження у вигляді гусеничного “плавальника” — транспортера ПТС-2.

Також було помічено і бронеавтомобіль “Новатор” від компанії “Українська бронетехніка” з бойовим модулем на даху. Вчора одна така машина вже приїхала на виставку, привізши  мінометну установку.

ВІДЕО дивитися ТУТ