X

Призначено нового директора «Пежо Сітроен Україна»

В ООО «Пежо Ситроен Украина» новый директор. На эту должность назначен Виктор Кордилевский, ранее занимавший в компании должность коммерческого директора.

До команди «Пежо Сітроен Україна» Віктор Кордилевський приєднався у 2012 році на посаді директора з продажу Peugeot, а з 2015 року обіймав посаду комерційного директора, очоливши напрямок продажу автомобілів трьох брендів: Peugeot, Citroеn і DS. При цьому загальний досвід роботи Віктора Кордилевського на автомобільному ринку становить понад 20 років.

На позиції керівника «Пежо Сітроен Україна» Віктор Кордилевський змінив Лоїка Сібрака, який працював в Україні з 2009 року: спочатку як керівник представництва Citroеn, а з 2014 року – генеральний директор філії «Пежо Сітроен Україна». Лоїк Сібрак присвятив роботі в Групі PSA вже 24 роки і продовжить працювати в Групі PSA у Франції.

Зміни торкнулися й інших департаментів ТОВ «Пежо Сітроен Україна». Так комерційним директором компанії став Руслан Акімов, а директором з логістики – Роман Жабін.

«Пежо Сітроен Україна не змінює своєї стратегії роботи в Україні. Ми маємо намір продовжувати зміцнювати свої позиції на ринку, розширювати модельний ряд і підвищувати якість обслуговування» – коментує Віктор зміни Кордилевський.

 

Біографічна довідка:

Віктор Кордилевський, 43 роки, закінчив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» і отримав вищу інженерну освіту. Має понад 20 років досвіду роботи на автомобільному ринку. З 2007 року працював в одному з найбільших дилерських підприємств України «Віді Груп», де обіймав посади в комерційній сфері, зокрема позиції комерційного директора та директора дилерського центру «Тойота», директора з продажу всіх брендів у «Віді Груп». Із 2012 року Віктор почав працювати у філії «Пежо Сітроен Україна» на посаді керівника відділу продажу бренду Peugeot, а з 2015 року обіймав посаду комерційного директора, очолюючи напрямок продажу автомобілів трьох брендів: Peugeot, Citroеn і DS.

.

Руслан Акімов, 30 років, випускник Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю міжнародна економіка. Більшу частину своєї кар’єри на автомобільному ринку Руслан присвятив Peugeot – досвід роботи з брендом становит 9 років. Працював в компанії ІЛТА – офіційному імпортері автомобілів Peugeot в Україні, з відкриттям офіційного представництва Peugeot в Україні в 2010 році став директором із логістики, а в 2014 році очолив департамент логістики «Пежо Сітроен Україна», відповідаючи за всі три бренди: Peugeot, Citroеn і DS.

Роман Жабін, 37 років, закінчив Горлівський педагогічний інститут іноземних мов. Досвід роботи Романа на автомобільному ринку становить 13 років, з них 9 років він присвятив бренду Citroеn – спочатку в офіційному імпортері бренду ЦК АІС, з 2010 року – в представництві Citroеn в Україні. У «Пежо Сітроен Україна» Роман Жабін набув великого досвіду у сферах логістики (на посаді директора з логістики Citroеn), продуктового маркетингу та ціноутворення, сертифікації.