X

Не дай йому заснути – 10 000 км за 7 днів українськими дорогами

Что сложнее: проехать вокруг света за 80 дней или 10 000 км за 7 дней? А если по украинским дорогам?

Шукати відповідь на це запитання будуть експерти видання «Автоцентр» разом з компанією «Дженерал Авто Груп», офіційним дистриб’ютором автомобілів Шевроле в Україні.

Мета спільного проекту «Не дай йому заснути» – проїхати 10 000 км за 7 днів на серійній машині українськими дорогами. На наших дорогах учасникам пробігу явно заснути не вдасться, тим паче, що встановлювати рекорд доведеться не на позашляховику Chevrolet Captiva і навіть не на компактному кросовері Сhevrolet Tracker, а не легковому Chevrolet Cruze.

За один тиждень Chevrolet Cruze проїде майже всю країну різними дорогами і в найбільш жорстких режимах, адже екіпажам доведеться тримати високий темп. Тільки в цьому разу автопробіг на витривалість буде занесено в Національну Книгу Рекордів України. А це означає, що може вийти ще той блокбастер, причому оснований на реальних подіях і, можливо, з елементами трилера і не тільки.

Естафета на витривалість стартує в Києві, потім – Харків, Бердянськ, Рівне, Одеса, Суми, Львів, Ужгород, Чернівці, Маріуполь, Запоріжжя, Херсон, Луцьк, Тернопіль, Кропивницький, Прилуки і знову Київ!