X

NewCarsFest 2016: відпочинок з автомобільним смаком

Експозиція Mazda на NewCarsFest 2016

Відпочити і весело провести час у хорошій компанії – саме таку можливість надає автомобільний фестиваль, який розпочав свою роботу в столичному «Експоцентрі України». Взяти участь у тест-драйві Tesla та інших електромобілів, побачити останні автопрем’єри року, прокататися у салоні суперкара під час дрифту, потусити в паті-басі, виміряти довжину лімузина і посміятися над жартами Дяді Жори – все це за один день могли зробити відвідувачі першого в Україні фестивалю нових автомобілів NewCarsFest 2016!

На фестивалі було представлено продукцію провідних світових автомобільних брендів – Citroеn і Hyundai, Mazda і Nissan, Opel і Porsche, Renault і Skoda, Tesla і Volvo. Особливе місце в експозиції посідали автомобілі, які було визнано найкращими в нашій країні експертами і автовласниками – переможці Всеукраїнського рейтингу «Автомобіль року  в Україні 2016»  і претенденти на це престижне звання в 2017 році.

Не залишилися без уваги поціновувачі екзотичної техніки, які могли ознайомитися з розкішними лімузинами, ретротехнікою та іншими шоу-стоперами.

В експозиції Національної поліції на NewCarsFest 2016 були представлені зразки зброї та спецзасобів, якими послуговуються правоохоронці під час затримання злочинців і порушників правопорядку.

Але, одна річ, дивитися, а зовсім інша – самостійно взяти участь в тестах майже двох десятків новеньких авто, включно з електрокарами Tesla Model S, Nissan Leaf та іншими.

Черга до палатки “Автоцентру”, де проводився запис на тест-драйви, вишикувалась немала

Відвідувачам пропонували познайомитися з широкою лінійкою електромобілів провідних світових брендів

Охочих до гострих відчуттів на майданчику для дрифту очікувало Fun Taxi, що катало відвідувачів у керованому заносі. Крім того, на фестивалі було багато інших активностей. Наприклад, тут можна було оцінити майстерність інструкторів школи контраварійного водіння, які радували глядачів показовими заїздами, а також побачити карколомні трюки мотоциклістів.

Увечері шанувальники гумору і сатири сміялися від душі над веселими жартами від спеціального гостя – Дяді Жори. Приємним сюрпризом став виступ популярної рок-групи «Табула Раса». Крім того, на відвідувачів чекали запальні танці на сцені, дитяча анімація та багато іншого. Природно, що все це було приправлено смачною їжею в зоні фуд-кортів і гриль-зоні, а також прохолодними напоями, які допомагали боротися з літньою спекою.