X

Nissan презентував новий мікроавтобус NV300

Компания Nissan Europe представляет существенно обновленный микроавтобус NV300, который получил двигатель cтандарта Евро 6D, иной дизайн и передовые системы помощи водителю

Зовні новий Nissan NV300 можна впізнати за іншою передньою частиною з багаторівневою решіткою радіатора, представленою минулого року на моделі NV400, що стала відмітною рисою лінійки легких комерційних автомобілів марки.

Також новинкою стали світлодіодні фари та денні ходові вогні. Зовнішній вигляд збагатився і новими 17-дюймовими легкосплавними дисками (опція).

Читайте також:
Renault розсекретила стильного суперника VW T6 — новий Trafic 2021

Салон NV300 повністю перероблений для покращення комфорту і практичності. Універсальність забезпечується конфігураціями з 5, 6, 8 і 9 місцями, зі складаним знімним диваном і відкидними сидіннями. Нова приладова панель отримала якісніші матеріали,  порівнянні з легковими моделями.

Об’єм речових відсіків збільшився до 88 л (включно з 54-літровим відсіком під пасажирським сидінням), що є одним із найкращих показників у класі.

Для автомобіля пропонується широкий асортимент систем допомоги водієві (ADAS). Залежно від комплектації, новий NV300 тепер має системи моніторингу сліпих зон, попередження про виїзд зі смуги руху, розпізнавання дорожніх знаків і попередження про безпечну відстань. Пропонуються дві нові подушки безпеки для передніх пасажирів.

У деяких версіях новий NV300 надає розширені можливості підключення. Передусім це мультимедійна система NissanConnect з 8-дюймовим сенсорним екраном, вбудованою навігацією, сумісна зі смартфонами (Android Auto і Apple CarPlay).

Автомобіль отримав 2,0-літровий дизельний двигун dCi новітнього екологічного стандарту Євро 6D. Він доступний у трьох варіантах потужності: 110 к.с. (механічна коробка передач), 150 к. с. (механічна і автоматична коробка передач) і 170 к. с. (тільки АКП). Двигун має турбонагнітач зі змінною геометрією, який збільшує максимальний крутильний момент до 380 Нм.

Як і всі LCV Nissan, на новий NV300 надається загальноєвропейська гарантія на 5 років або 160 000 км. Нова модель надійде продаж вже в травні.