X

Нові подробиці бійки в одеському автопрокаті (+ Повна версія відео)

В сети появилась полная версия конфликта в офисе одесского автопроката, отснятого камерой видеонаблюдения, которая позволяет получить полную картину происшедшего.

Нагадаємо, що цей інцидент стався в Одесі на Малій Арнаутській. Там одна з машин компанії з прокату автомобілів, запаркована біля її офісу з порушенням ПДР, заблокувала виїзд з двору. До співробітників фірми звернулася дівчина, яка не змогла проїхати, з проханням допомогти вирішити ситуацію і звільнити виїзд. Однак працівники довго ігнорували звернення дівчини і кидали в її бік недоречні жарти – це добре видно на початку ролика, знятого камерою відеоспостереження.

Коли ж  терпець дівчини урвався, вона покликала на допомогу свого батька. Чоловік спочатку також доволі культурно спілкувався з працівником прокату, проте коли той почав його ігнорувати, а на прохання представитися відповів, що його прізвище «Пушкін» – ображений таким ставленням батько не витримав.

Інцидент обернувся на бійку, яка, втім, більше була схожою на планомірне побиття працівника фірми. Той дістав перелом щелепи, відшарування очної сітківки, тріщини ребер, а його напарник, що виявився племінником, – перелом ліктьового суглоба.

Спочатку, деякі ЗМІ подавали цю подію однобоко – мовляв, батько дівчини повний неадекват – зайшов до офісу і безпідставно почав бити працівника прокату. Водночас повна версія з камери відеоспостереження дає змогу поглянути на цю ситуацію більш об’єктивно.

Під час розгляду з’ясувалося, що батько дівчини – відомий в Одесі педіатр Олег Кузьмінський, завідувач дитячого відділення міської інфекційної лікарні, а подібна проблема з порушенням паркування в цьому місці виникала неодноразово, що підтверджують і інші мешканці цього будинку на Малій Арнаутській. Свою надмірно агресивну поведінка дитячий лікар пояснив ще й тим, що співробітники салону погрожували розправою йому та його родині, причому – все це в присутності його дочки, а тому він просто зобов’язаний був захистити її честь.

У будь-якому разі всі крапки над «і» в інциденті розставить поліція. На сьогодні за цим фактом відкрито провадження за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), а Олегу Кузьмінському загрожує відповідальність у вигляді виправних робіт до двох років, або – обмеження чи позбавлення волі до трьох років.