X

Новий BMW 5 2017 став героєм короткометражки БМВ

BMW возобновили съемки короткометражных фильмов с Клайвом Оуэном. Новая кинолента «Побег» (The Escape) уже представлена онлайн.

Як і раніше, Клайв Оуен грає водія, який потрапляє в критичні ситуації, але не втрачає витримки. Ще одним героєм короткометражки БМВ став новий BMW 5 2017.

За сюжетом саме п’ятірка BMW з персонажем Клайва Оуена за кермом рятує від переслідування лиходіїв молоду дівчину Лілі. Її роль виконала Дакота Феннінг.

У фільмі також знялися Віра Фарміга і Джон Бернтон. Режисером став південноафриканець Ніл Бломкамп, відомий за такими роботами, як «Елізіум» і «Район №9». Звісно, короткометражний фільм рясніє спецефектами.

Нагадаємо, перші короткометражки БМВ з’явилися в 2001 році. Тоді випустили цикл “BMW Напрокат” – одразу вісім коротких фільмів різних режисерів з відомими акторами в головних ролях.

Короткометражки об’єднував персонаж Клайва Оуена – водій, що використовує різні моделі BMW. У зйомках використовувалися кабріолет BMW Z4, кросовер BMW X5, седан BMW M5 та інші авто німецької марки.