X

Новий Mercedes-Benz Sprinter в Україні – цікаві кузовні версії

Mercedes-Benz Sprinter третьего поколения продолжает получать новые кузовные исполнения от отечественных застройщиков

Уже минув понад рік, як Mercedes-Benz Sprinter третьої генерації офіційно вийшов на український ринок. Машини одразу стали надпопулярними у вітчизняних компаній – виробників кузовних надбудов для різних сфер використання. Ми вже писали про хлібовозні фургони від InterCargoTruck для підприємства “Київхліб”, а також про броньовані інкасаторські машини від Reform, що працюють у відомій мережі банків.

І от до весняного сезону 2020 Mercedes-Benz Sprinter третього покоління отримав чергові обновки. Так, компания Спец-Ком-Сервic (TM Polycar) встановила на шасі телескопічні гідропідйомники марки Paksan.

А вже згаданий вище черкаський виробник фургонів InterCargoTruck виконав замовлення на велику партію рефрижераторних кузовів для мережі супермаркетів “Сільпо”, оснастивши машини холодильними установками Thermo King і автофурнітурою марки MRF.

Подія
Перша заводська маршрутка Sprinter уже в Україні
25 Гру, 00:05

До речі, це не єдиний новий продукт від компанії InterCargoTruck на базі “Мерседеса”. Так, компанія виготовила партію промтоварних фургонів на шасі середньотоннажних вантажівок Mercedes-Benz Atego 1218.