X

Незвичайний BMW X7 засвітився на курорті (фото)

На известном горнолыжном курорте в Германии в местечке Гармиш-Партенкирхен был сфотографирован уникальный пикап, построенный на базе флагманского кроссовера BMW X7

Унікальний пікап BMW X7 був помічений на зльоті шанувальників мотоциклів баварської марки – BMW Motorrad Days, що проходив з 5 до 7 липня в місті Гарміш-Партенкірхен, неподалік від найвищої гори Німеччини Цугшпітце (2962 м). Ексклюзивні фотографії машини розміщено на сайті ТопЖир.

Зазначимо, що пікап BMW X7 склали не в тюнінговому ательє, а безпосередньо на заводі в Мюнхені. У розробці машини активну участь брали стажери – 12 осіб не покладаючи рук працювали над своїм дітищем ні багато ні мало 10 місяців. Звісно, в цьому їм допомагали досвідчені заводські конструктори, зокрема з підрозділу концептуальних авто.

У кузов пікапа вміщається ендуро BMW F850 GS

Пікап отримав вантажну платформу завдовжки 200 см (з піднятим бортом – 140 см), на яку легко поміщається мотоцикл класу ендуро BMW F850 GS. У конструкції використано вуглепластик, що допомогло полегшити машину на 200 кг. Порівняно з серійним кросовером X7 автомобіль став довшим на 10 см. Цікава деталь – ручки на задніх стійках виготовлені на 3D-принтері.

Читайте також:
Какой пикап самый лучший - выбираем Топ-10 (видео)

Усередині бортова платформа оздоблена натуральним тиковим деревом. Машина зберегла від донора регульовану пневмопідвіску коліс, що забезпечує їй відмінну керованість і неперевершену плавність ходу.