X

Оновлений Renault Master уже в Україні (фото)

На недавней выставке «Коммунтех-2019» в Киеве можно было увидеть обновленный развозной автомобиль Renault Master

На виставці «Комунтех-2019», яка проходила в столичному МВЦ з 5 до 7 листопада, відвідувачі могли побачити оновлений розвізний автомобіль Renault Master. Зовні машину легко відрізнити за інакшою решіткою радіатора і поздовжніми світлоблоками з LED денними ходовими вогнями С-подібної форми. Машина також отримала і новий інтер’єр.

На виставці в Києві оновлений Renault Master представили з дворядною кабіною і бортовою тентованою платформою розміром 3500х2200х2200 мм. Вантажопідйомність машини – 1000 кг. Повна маса – 3500 кг. Цей зразок укомплектований 2,3-літровим турбодизелем потужністю 125 к.с. Привід – на передні колеса.

Вражає багата базова комплектація. Передусім відзначимо передові системи безпеки: крім ABS і ESP це система допомоги під час екстреного гальмування BAS, система стабілізації за умови бічного вітру SWA, система стабілізації при розгойдуванні причепа. Сюди також входять система допомоги під час старту на підйомі HSA, а також система оптимізації зчеплення коліс Extended Grip. З пасивної безпеки відзначимо air bag для водія.

Читайте також:
Renault удивил новой линейкой коммерческих автомобилей

Машина укомплектована електросклопідйомниками в передніх дверцятах і зовнішніми дзеркалами з електроприводом та обігрівом. Однак це ще далеко не все. Так, стандартне оснащення охоплює адаптацію для умов «погані дороги» (сталевий захист), посилений генератор на 185А, бортовий комп’ютер, датчик дощу та світла.

На виставці «Комунтех-2019» в Києві оновлений Renault Master стояв поруч із дорестайлінговою машиною-евакуатором. До речі, обидві машини представив офіційний партнер Renault в Україні – компанія Budda (входить до «Автологістики»). Ця фірма на своїх виробничих потужностях переробляє звичайні фургони в ізотермічні, також встановлює різні кузовні надбудови, зокрема і обладнання для евакуаторів.

Дорестайлінговий Renault Master в ролі евакуатора – з обладнанням від компанії Budda.