X

Оголошено фіналістів конкурсу «Краща СТО 2016»

Подсчитаны результаты первого этапа всеукраинского конкурса «Лучшая СТО 2016».

15 серпня закінчився перший етап конкурсу «Краща СТО 2016», організованого інтернет-ресурсом AvtoBazar.ua. Для участі в конкурсі були запрошені СТО з усіх куточків України (за винятком тимчасово окупованих територій). Кожен автолюбитель міг зробити свій вибір, ґрунтуючись на власному досвіді обслуговування на тій чи іншій станції або вивчивши характеристики станції на сайті «Автобазар».

У цьому конкурсі взяла участь 401 станція технічного обслуговування. Згідно з результатами віртуального голосування на сторінці конкурсу на сайті AvtoBazar.ua у фінал конкурсу вийшли 33 станції технічного обслуговування. Ці СТО представляють 11 номінацій конкурсу, серед яких можна знайти як офіційні, універсальні, мережеві СТО, так і ті, що спеціалізуються на окремих видах робіт, зокрема тюнінг-центри і СТО з встановлення газобалонного обладнання.

На другому етапі конкурсу «Краща СТО 2016», журі конкурсу, до якого входять журналісти, фахівці ринку автосервісу і представники компаній-спонсорів конкурсу, відвідає всі 33 СТО-фіналісти. Відповідно до анкетування, яке враховуватиме і оформлення СТО, і оснащення, і рівень майстерності фахівців, буде обрано переможця у кожній номінації конкурсу.

Крім фіналістів конкурсу, голосування дало змогу визначити 100 кращих СТО України, які потрапили в рейтинг конкурсу «ТОП-100». Також було обрано найкращі СТО в 22-х регіонах України.

Генеральний спонсор конкурсу «Краща СТО 2016» – компанія «Автомеханіка», яка вже понад 10 є лідером на ринку обладнання для автосервісу. Також спонсорами конкурсу виступили офіційний масляний партнер Genesis, офіційний партнер Champion, інтернет-магазин dvorniki.ua.

Призовий фонд учасників голосування в конкурсі охоплює:
– моторне масло Genesis (10 каністр моторного масла Genesis Armortech SAE 5W-40);
– 100 клінсерів Champion (аксесуари до мобільного телефону);
– 10 комплектів склоочисників Champion Aerovantage.

У СТО переможців конкурсу свій призовий фонд, який охоплює:
– 3 бочки моторного мастила – Genesis Armortech (SAE 5W-40, API SN, 60 л);
– одна бочка мастила LUKOIL Avantgardeprofessional М5 (60 л);
– вісім каністр мастила 4 л – Genesis Armortech (SAE 5W-40, API SN, 4 л);
– один ящик трансмісійного мастила LUKOIL ATF SINTH VI (по 1 л, 12 каністр);
– один ящик мастила для мототехніки LUKOIL Moto 4T (4 л, 4 каністри).

ПартнерИ проектУ