X

Від заходу до світанку — незвичайні маршрутки на українських дорогах

Продовжуємо знайомити із цікавими маршрутами, які можна побачити на українських дорогах. Сьогодні представляємо модель з доволі аеродинамічним і стильним кузовом. Зовні вона нагадує Mercedes-Benz Sprinter, проте в її основі лежить більш потужне шасі з трипроменевою зіркою — Mercedes-Benz Vario 818.

А що стосується красивого кузова, що відрізняється доволі великим заднім звисом і цікавим дизайном корми, то його виготовила компанія Omnibus Trading з Нідерландів.

Omnibus Trading Sunrider на шасі Mercedes-Benz Vario

У нас цього виробника практично не знають, хоча в Європі автобуси цього бренду частенько зустрічаються як на вулицях, так і на міжнародних автосалонах, таких як Busworld або IAA.

Sunrider на шасі Mercedes-Benz Vario

У Києві сьогодні працює модель Omnibus Trading Sunrider, хоча у виробничій лінійці у фірми є й інші — Sunset (з англ. “захід”), Sunrise (“схід”), Сitybird та ін. У ролі бази використовуються не тільки моделі Mercedes-Benz (Vario або Sprinter), а також шасі IVECO Daily.

Міська модель Сitybird на шасі Mercedes-Benz Sprinter

Міська модель Сitybird на 40 місць – на шасі IVECO Daily

До речі, в асортименті у Omnibus Trading є доволі незвичайні моделі з розсувним жорстким дахом. Цікаво, що разом зі скляним дахом зсуваються і бічні вікна. Виходить щось на кшталт розсувного ковпака кабіни легкого літака. У підсумку пасажири в теплу пору року можуть вдосталь насолодитися пейзажами і свіжим повітрям під час оглядових екскурсій.

Читайте також:
Як в Україні працюють маршрутки із Заполяр'я

Модель Sunset Cabrio на шасі Sprinter

Sunrise Cabrio на шасі IVECO Daily

Sunrise Cabrio на шасі IVECO Daily