X

Відкрий дивовижний світ Renault на фестивалі New Cars Fest 2017

К фестивалю New Cars Fest 2017, который пройдет в Киеве 17-18 июня, компания Renault подготовила множество новинок и интересных активностей.

17-18 червня в Києві на території «Експоцентр України» (ВДНГ) відбудеться фестиваль нових автомобілів New Cars Fest 2017. На гостей цього свята чекають новинки провідних світових брендів.

Однією з найбільш представницьких і найцікавіших експозицій стане стенд компанії Renault.

Гості фестивалю, які заповнять на стенді Renault спеціальну анкету, зможуть взяти участь у розіграші довгострокового тест-драйву Renault Kadjar з повним баком. Переможець зможе взяти цей автомобіль на 7 днів у серпні нинішнього року і вирушити на ньому у відпустку або просто тиждень використовувати новинку в особистих цілях.

Для тест-драйвів компанія Renault підготувала широкий модельний ряд з 6 машин, серед яких Sandero Stepway, Captur, Kadjar, седан і хетчбек Megane, а також Duster з автоматичною коробкою передач EDC.

Крім того, в експозиції Renault можна буде ознайомитися з такими новинками, як кросовер Kadjar, седан Megane, «позашляховий» універсал Logan MCV Stepway Crossа також комерційна модель Trafic. А на шанувальників екологічного транспорту чекає електромобіль Kangoo ZE. Не забуті й найменші автомобілісти, для яких компанія Renault підготувала дитячі педальні машинки.

У традиційній для фестивалю New Cars Fest експозиції «Авто року» будуть представлені «Легковий автомобіль 2017 року Україна» – Renault Megane, а також переможець у номінації «Малий кросовер» – Renault Captur.

Нагадуємо, що всіх гостей New Cars Fest 2017 чекають розіграші цінних призів та подарунків від партнерів. Організатори фестивалю New Cars Fest 2017 – медіагрупа «Автоцентр» і «Перший автомобільний телеканал». Паливним партнером фестивалю є мережа АЗС UPG. Шинний партнер заходу – Nokian Tyres.

Стежити за розвитком подій можна на сайті фестивалю та на сторінці в Facebook.