X

Пасажирські автоперевізники вийшли на протест під Кабмін (відео)

Пассажирские автоперевозчики вышли 13 мая на протест под Кабмин, требуя от правительства как можно быстрее открыть междугородние и международные маршруты

Сьогодні в самому центрі Києва, на Європейській площі, можна було спостерігати кілька десятків туристичних автобусів. Виявляється, у пасажирських перевізників урвався терпець і вони прийшли пікетувати Кабмін. Головна вимога – дати можливість працювати на міжміських і міжнародних маршрутах. Люди сидять без роботи вже два місяці і їм вже нічим годувати свої сім’ї.

Читайте також:
Автобус с защитой от коронавируса – сделано своими руками (видео)

Перевізники згодні дотримуватися необхідних карантинних правил – возити пасажирів тільки на сидячих місцях і ретельно проводити дезінфекцію салону.

Фото: Радіо Свобода і Політика країни

А тим часом сьогодні між українськими містами курсують нелегали на мікроавтобусах, перевозячи людей без дотримання будь-яких санітарних правил. Тому було озвучено ще одну вимогу до уряду – заборонити перевезення на таких “бусиках”, із салоном до 9 осіб. І, безумовно, перевізники просять допомоги у “слуг народу” в кредитуванні та державній підтримці їхнього бізнесу.

Читайте також:
Стало известно, когда могут возобновить пассажирское сообщение в Украине