X

Перша в Україні нова Skoda Octavia A5 продана в Рівному

В Рівному МПП «Вік-Експо» представило нову Skoda Octavia A5.

Прем’єра відбулася 12 вересня в автосалоні «Шкода». Доречно зауважити, що саме компанія «Вік-Експо», офіційний дилер Skoda в Рівненській області,  здійснила перший в Україні продаж нового автомобіля.  

Skoda Octavia A5 завжди займала особливе місце серед модельного ряду Skoda. Зараз автомобіль повністю змінений. Серед основних новинок передньої частини – фари нової форми, більш міцні радіаторні грати і моноблочний бампер. Інновації торкнулися й задньої частини автівки – нова форма стоп-сигналів і бампер з інтегрованими відбивачами. Нові адаптивні ксенонові передні фари підвищують рівень активної безпеки автомобіля.

У салоні встановлюється нова лінійка аудіо- і навігаційної систем Skoda. Також оновлено дизайн керма, панелі інструментів (вона отримала біле підсвічування), системи контролю кондиціонера, на дверях і центральній консолі – нові декоративні вставки. Крім того, для всіх типів комплектації пропонуються нові види тканинної обивки.

Пропонується і новий 160-сильний бензиновий двигун 1,8 TSI, який розганяє авто до 100 км/год за 7,8 секунди. Також завдяки більшій довжині кузова Octavia A5 традиційно лідирує за показниками обсягу багажного відділення.

Ціна на оновлену версію складає 18800 доларів США.