X

Peugeot Traveller визнаний кращим мінівеном 2018 року в Україні

В рамках конкурса «Автомобиль года в Украине 2018» в номинации «минивэны и фургоны» победу одержал Peugeot Traveller.

У номінації «мінівени і фургони» конкурсу «Автомобіль року в Україні 2018» переможцем став Peugeot Traveller.

Він набрав 9486 балів і на декілька кроків випередив головного суперника – Citroen Space Tourer (7080 балів). А ось побратим за маркою – фургон Peugeot Expert набрав лише 3434 бали і посів третє місце.

Відзначимо, що Peugeot Traveller пропонується в двох варіантах за довжиною і може з комфортом перевозити до 9 чоловік. Важливо, що, маючи габаритну висоту – 1,9 м машина може заїжджати в будь-який підземний паркінг. На українському ринку модель представлена в двох комплектаціях – Business та VIP.

 

Peugeot Traveller

Останню відрізняє особливо багате оснащення: панорамний дах, розкішні крісла візаві другого і третього рядів, та стіл, що розкладається. Водій і передній пасажир зможуть оцініти електрорегулювання крісел і роздільний круїз-контроль. В основному салоні є своя система кондиціонування.

В комфортабельному салоні

Peugeot Traveller постачається в Україну з 2,0-літровим турбодизелем потужністю 150 к.с., автоматичною або механічною 6-ступінчастою трансмісією. Модель є найекономічнішою в класі – витрата палива стартує від позначки всього 5,3 л на 100 км.

Peugeot Traveller

Peugeot Traveller дуже безпечний автомобіль. Так, в  краш-тесті Euro NCAP автомобіль завоював максимальні п’ять зірок, і це з урахуванням нових, більш жорстких вимог. Відмінної якості і активна безпека. Залежно від комплектації, автомобіль може оснащуватися системою допомоги при старті на підйомі – Hill Start Assist, датчиками сліпих зон та камерою заднього виду.

Більш того, автомобіль вміє розпізнавати дорожні знаки, контролювати рядність руху і стежити за втомою водія. Вся необхідна інформація виводиться на 7-дюймовий дисплей тачскрін. Доступний і проекційний head up-дисплей.