X

Подарунок на Новий рік: Кличко на квадроциклі відкрив Шулявський міст

Столичные мостростроители вложились в сроки, хотя не все съезды с моста готовы

Новий Шулявський міст відкрито для руху транспорту. Першим шляхопроводом проїхав Віталій Кличко. Мер Києва одягнувся в костюм Діда Мороза і сів за кермо квадроцикла, повідомляє “Укрінформ”.

Нагадаємо, вчора Віталій Кличко відвідав випробування мосту на міцність. Як і обіцяли в КМДА, Шулявський шляхопровід все-таки відкрили до кінця 2019 року. Втім, є важливий нюанс: поки що відкритий тільки наскрізний проїзд шляхопроводом, який з’єднав вулиці Гетьмана і Довженка безпосередньо. А от з’їзди й в’їзди на міст не готові, до того ж для будівництва одного з них необхідно демонтувати п’ятий корпус заводу «Більшовик». Другу чергу ремонту Шулявського мосту обіцяють закінчити до літа 2020 року.

Читайте також:
Великій кільцевій у Києві бути – будівництво розпочнеться в 2020 році

Нагадаємо, обвал старого Шулявського мосту стався 27 лютого 2017 року. Закрили шляхопровід на реконструкцію 17 березня 2019 року.

Також додамо, що нині пропускна здатність мосту залишилася тією ж, адже відкрито тільки дві смуги (стільки було і до реконструкції) для руху в кожну сторону. Ось такий вигляд має рух на Шулявському мосту зараз: