X

Кепку зі справжнім автографом Міхаеля Шумахера віддадуть за 200 грн!

Сьогодні ЗСУ гостро потребують розвідувальних дронів. Для придбання розвідувального БПЛА Elf Другому Інтернаціональному Легіону український автогонщик Олександр Петренко організував безпрецедентний збір-розіграш унікального артефакту зі світу автоспорту. Це фірмова кепка семиразового чемпіона світу з Формули-1 Михайла Шумахера, причому із його автографом. “Червоний барон” особисто подарував її Френку Сіверсу, автору легендарного логотипу Шумахера та помічнику Віллі Вебера після завоювання свого п’ятого чемпіонського титулу. Кепка має сертифікат автентичності від компанії Weber Management GmbH.

Для участі у розіграші необхідно зробити донат у 200 грн., причому їх кількість від однієї особи не обмежена. Таким чином, підвищуються шанси отримати заповітний подарунок. Причому ту чи іншу кількість донатів учасник може проводити одним платежем, який обробляють автоматичним сервісом monobank.ua. Збір коштів триватиме до 30 вересня, а переможця буде визначено випадковим чином через той самий сервіс monobank.ua

Зазначимо, що розвідувальний БПЛА Elf – розробка харківських конструкторів. Безпілотник розвиває швидкість до 140 км/год і може перебувати у повітрі до двох годин. Дистанція роботи сягає 150 км. Політна вага складає 6,2 кг, а вантажопідйомність – 2,2 кг. Це чудова альтернатива дорожчим закордонним аналогам.