X

Поліцейських з золотом на мільйон гривень застукали в рейсовому автобусі

Поліцейських охорони, яких підозрюють у пограбуванні ювелірного магазину в Миколаєві, затримали просто на автовокзалі під час спроби виїхати рейсовим автобусом.

Оперуповноважені Управління кримінальної поліції спільно з працівниками служби внутрішньої безпеки провели комплекс заходів щодо встановлення осіб грабіжників ювелірного салону в центрі Миколаєва в березні цього року і сьогодні вночі затримали трьох підозрюваних, двоє з яких, 1991 і 1985 р. н., виявилися діючими співробітниками поліції охорони. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Миколаївській області.

«Правоохоронці встановили, що спільники домовилися про реалізацію награбованого на території сусіднього регіону. Злочинці ретельно підготувалися, взявши з собою понад 200 найменувань ювелірних виробів, терези та зброю, але поліцейські затримали нападників під час спроби виїхати рейсовим автобусом з території автовокзалу», – повідомили в поліції.

Отримавши дозвіл суду, поліцейські провели обшуки за адресами проживання затриманих, під час яких знайшли зброю, яку, за попередніми даними, було використано під час вчинення розбійного нападу. Вилучене направлено на експертизу.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 8 до 15 років із конфіскацією майна.