X

Познайомтеся ближче з оновленою Skoda Rapid на фестивалі New Cars Fest 2017

Компания Skoda презентует на фестивале New Cars Fest 2017 целую гамму новинок чешского бренда, в том числе обновленную модель Skoda Rapid.

Автомобільний фестиваль New Cars Fest 2017 чекає на гостей. Цей грандіозний захід відбудеться 17-18 червня на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ). Велику і цікаву експозицію до фестивалю готує компанія Skoda. Відвідувачі New Cars Fest 2017 матимуть можливість провести тести нових та оновлених моделей, наприклад, Skoda Rapid.

Зміни в дизайні екстер’єру Rapid особливо яскраво простежуються в передній частині автомобіля. Протитуманні фари оновленої форми гармонійно інтегровані в нижню частину бампера, що отримала новий дизайн. Їх з’єднує вузька хромована смуга, яка створює враження більш широкої передньої частини. Покупцям також доступні колісні легкосплавні диски в новому дизайні.

Тоновані накладки на задніх світлодіодних ліхтарях характерної С-подібної форми візуально роблять автомобіль спортивнішим. Завдяки подовженій колісній базі модель отримала купеподібний силует.

Відтепер Skoda Rapid опційно можна оснастити біксеноновими фарами з інтегрованими світлодіодними денними ходовими вогнями. Як додаткове обладнання доступний датчик світла.

Нова система автоматичного керування дальнім світлом забезпечує оптимальні умови освітлення на дорозі. Датчик, що працює у темний час доби і на швидкостях понад 60 км/год, автоматично «помічає» попутний транспорт на дистанції до 400 метрів і зустрічні автомобілі на дистанції до 1 км, і перемикає світло з дальнього на ближнє.

Інтер’єр Skoda Rapid помітно оновився. Всі дверцята отримали нові накладки, дефлектори повітроводів на передній панелі набули нової форми, приладова панель і блок керування кондиціонером були також змінені. Крім того, доступне атмосферне підсвічування салону.

Сучасні інформаційно-розважальні системи тепер обладнані екранами зі збільшеною діагоналлю. Також клієнти матимуть можливість за допомогою системи Smartlink+ користуватися низкою додатків і виводити на дисплей мультимедійної системи інформацію з мобільних телефонів і інших портативних пристроїв.

Компактний розмір і місткий салон завжди були візитними картками Skoda Rapid (довжина – 4,48 м, ширина – 1,70 м, висота – 1,47 м). Висота стелі на задніх сидіннях моделі становить 972 мм, а простір для ніг – 65 мм. З урахуванням об’єму багажного відділення в 530 л модель встановила нові стандарти щодо місткості у своєму класі.

Для Rapid пропонується лінійка з трьох бензинових двигунів потужністю від 90 до 125 к.с. Базовим агрегатом є бензиновий чотирициліндровий атмосферний двигун 1.6 л MPI потужністю 90 к.с., що працює в парі з 5-ступінчастою механічною трансмісією.

Більш потужним варіантом є 1.6-літровий MPI потужністю 110 к.с., що оснащується механічною 5-ступінчастою або автоматичною 6ступінчастою коробкою передач. Третім у лінійці двигуном є турбований мотор 1.4 TSI потужністю 125 к.с.

Rapid оснащується низкою систем активної та пасивної безпеки. Автомобіль обладнаний системою стабілізації курсової стійкості (ESC). Підвищуе рівень безпеки і таке опціональне обладнання, як протитуманні фари з функцією освітлення поворотів і система допомоги при старті вгору. Тепер автомобіль може оснащуватися датчиками паркування не тільки ззаду, а й спереду.

Триточкові ремені безпеки з переднатягувачами, що входять у список стандартного устаткування, відповідають за пасивну безпеку. Автомобіль також може бути обладнаний шістьома подушками безпеки (передні, бічні і шторки для захисту голови передніх пасажирів). Система KESSY – безключовой доступ у салон і запуск/зупинення двигуна за допомогою кнопки – забезпечує ще більший комфорт.

Модель Rapid отримала два нових USB-порти у задній частині салону для заряджання смартфонів або інших мобільних пристроїв. Доступні й інші рішення Simply Clever, що запропоновані як аксесуари, опції або входять до списку базового обладнання: скребок для льоду у лючку бензобака, двосторонній килимок для багажника, парасолька, що лежить у відділенні під пасажирським сидінням, знімний кошик для сміття, кишеня для паркувальних талонів на сонцезахисному козирку, підстаканники, кишені у спинках передніх крісел і набір сіток у багажнику.

Для моделі Rapid пропонується широка гама кольорів. Яскраві відтінки розширеної палітри увиразнюють емоційний дизайн автомобіля. Клієнти зможуть замовити новинку у ефектному Toffee Brown, помаранчевому Copper Orange, насиченому червоному Tornado Red, яскравому Rallye Green та інших експресивних або традиційних кольорах.

Самостійно оцінити дизайн, їздові якості та інновації Skoda можна буде на New Cars Fest 2017, записавшись на тест-драйв на сайті фестивалю.

Організатори фестивалю New Cars Fest 2017 – медіагрупа «Автоцентр» і «Перший автомобільний телеканал». Паливним партнером фестивалю є мережа АЗС UPG. Шинний партнер заходу – Представництво Nokian Tyres у Україні.