X

Прем’єр назвав дату завершення ямкового ремонту

Укравтодор дал поручение Службам автодорог в областях увеличить темпы ликвидации ямочности на автодорогах государственного значения, чтобы успеть к дате, которую ранее озвучил премьер-министр.

Через несприятливі погодні умови – постійні дощі, що йшли протягом минулого тижня по всій території країни, темпи ліквідації деформацій дорожнього покриття значно уповільнилися. Дорожники не мали змоги виконувати «ямковий» ремонт і відстали від графіка. Зважаючи на це, керівництво Укравтодору дало доручення Службам прискорити темпи ліквідації – з цього тижня (з 23 травня дорожники в усій Україні працюватимуть і в суботу. Лише за умови посиленої роботи і гарної погоди Укравтодор зможе виконати доручення прем’єр-міністра вчасно, повідомляє прес-служба відомства.

Нагадаємо, в середині квітня Володимир Гройсман дав доручення Укравтодору завершити всі заплановані роботи з ліквідації ям і деформацій на дорогах державного значення до 15 червня і використати 1,1 млрд грн на «ямковий» ремонт доріг загального користування.

Цим коштом дорожники мають відремонтувати близько 3,6 млн м кв дорожнього покриття. Найбільша увага приділяється основним транспортним магістралям країни – ямковість на дорогах державного значення буде ліквідовано на 85-100% (залежно від області) від обсягу деформацій, які було виявлено під час весняного обстеження.