X

Презентовано IVECO Daily Air-Pro — автомобіль із революційною пневмопідвіскою

IVECO представляет развозные автомобили  Daily Air-Pro, которые впервые в отрасли получили интеллектуальную пневматическую подвеску с умным электронным управлением

Компанія IVECO презентувала розвізний автомобіль Daily 2022 модельного року. Крім зміни в дизайні екстер’єру та інтер’єру машина отримала оновлений 2,3-літровий турбодизель стандарту Євро 6-D Final і Євро VI-E. оптимізований двигун забезпечує економію палива до 6% і підвищує універсальність Daily завдяки збільшеному на 15% крутильного моменту.

Справжньою родзинкою IVECO Daily 2022 року стане революційна пневмопідвіска AIR-PRO, яка пристосовується до умов експлуатації для забезпечення надзвичайно плавної і безпечної їзди. Це покращує комфорт водія і підвищує збереження вантажу, що перевозиться.

Ексклюзивний блок керуванням з безперервним демпфуванням (CDC) AIR-PRO практично миттєво реагує на дорожні нерівності, обчислюючи кожні 10 мілісекунд ідеальний тиск на кожен амортизатор для забезпечення найкращої динамічної реакції. Зниження рівня вібрацій на 25% сприяє ще більшому комфорту водіння

Інтелектуальна система AIR-PRO також адаптується до вимог водія, який може обрати той чи інший режим роботи за допомогою перемикача і нової інтуїтивно зрозумілої TFT-графіки.

Це Soft (“М’який”) або Load (“Навантаження”) для оптимізації керування рухом і креном в умовах повного навантаження; або Auto, який сам налаштовує оптимальні параметри. Підвіска AIR-PRO пристосовується до навантаження транспортного засобу, знижуючи кут крену на 30% в поворотах, підвищуючи безпеку водія і захищаючи вантаж, що перевозиться.

Читайте також:
На ринку з'явився цікавий автовоз українського виробництва (відео)