X

Ravon R2 на New Cars Fest 2017

На автошоу New Cars Fest можно будет познакомиться с малышом Ravon R2.

Компактний Ravon R2 узбецької збірки і з корейськими коріннями сподобається малосімейним городянам.

Бренд Ravon сьогодні несуть автомобілі, які виробляють на заводі General Motors Uzbekistan, але не мають право іменуватися Chevrolet або Daewoo. Компактний хетчбек R2 складено на базі популярної в багатьох країнах міської моделі Chevrolet Spark. Автомобіль вміщує чотирьох дорослих осіб, хоча потрібно бути готовим, що на задньому сидінні місця високим людям буде, як то кажуть, впритул.

Одна з безперечних переваг малюка R2 – його силовий агрегат. По-перше, це двигун, 1,2-літровий бензиновий агрегат з більш ніж достатнім запасом потужності в 86 к.с. і крутильним моментом у 112 Нм. Двигун 4-циліндровий, 16-клапанний, з двовальною головкою блоку і крутиться дуже весело. По-друге, це класичний гідромеханічний «автомат», що працює з ним у парі – на жаль, лише 4-ступінчастий, проте з режимами для гірських доріг і зимової їзди. З таким силовим агрегатом автомобіль доволі динамічний, хоча при активному «топтанні» акселератора коробка перемикається з невеликими затримками, а двигун чітко чути в салоні.

Підвіска Ravon R2 явно розрахована на погані дороги, і хоча на нерівностях вона не найкомфортніша, але до упору пробивається рідко, і з курсу машина не збивається.

Інтер’єр машини адекватний для цього класу, якість матеріалів, виготовлення оздоблення і її збірки без особливих претензій. Особлива родзинка – щиток приладів, як би запозичений у мотоцикла або скутера. Можна сперечатися про його стилістичне рішення, але той факт, що він нахиляється разом з рульовою колонкою, безумовно позитивний – читаність завжди на висоті. Також можна відзначити високий рівень оснащення моделі, навіть молодша з трьох рівнів комплектації має багато з того, за що в інших випадках доводиться доплачувати. До речі, про гроші: Ravon R2 – один з найдоступніших автомобілів на нашому ринку (від 7 тис. доларів), при тому що навіть у базовій версії він має автоматичну трансмісію, електросклопідйомники, розважальну систему з MP3/USB/AUX/Bluetooth.

Випробувати машину в ділі можна буде під час тест-драйвів на виставці New Cars Fest, причому бажано записатися на пробну поїздку заздалегідь – це буде зручніше.

Запис на тест-драйв Ravon R2