X

Рекордний пробіг дорогами України стає дедалі веселішим

Экипаж «Автоцентра» продолжает свой долгий путь к достижению нового рекорда Украины. Утром рекордсмены выехали из Харькова и в общей сложности за два дня преодолели уже 1800 км

Ранок другого дня у рекордсменів почався в теплі та затишку. Адже небайдужі Олена і Володимир з Харкова провели учасників у добру путь, напоївши пілота, штурмана і оператора гарячим домашнім бульйоном. За що і отримали фірмову кенгурушку «Автоцентр», ставши учасниками розіграшу iPhone 6S, вікенду в Тернополі і сертифікатів на 50 л пального.

Наразі учасники рекорду України – 10 000 км за 7 днів – під’їжджають до Дніпра. Пройдено майже 1800 км, тобто, ще до полудня журналісти встигли проїхати без малого півтисячі кілометрів! Але ускладнити дорогу може погода, яка готує сюрпризи у вигляді снігу та ожеледиці. Це може суттєво вплинути на час проходження маршруту, але з Вашою підтримкою екіпажу та пілоту, зокрема, буде легше і веселіше, тому пишіть і телефонуйте. Не дай йому заснути!

Про час прибуття в той чи інший населений пункт можна дізнатися, зателефонувавши або написавши SMS за телефонами:

Київстар: 067-770-06-23

Водафон: 095-228-33-29!

Сьогодні учасники автопробігу рухаються за маршрутом Бердянськ – Запоріжжя – Кам’янське (Дніпродзержинськ) – Кременчук – Золотоноша – Бориспіль – Київ – Коростишів – Житомир – Новоград – Волинський – Рівне!

Нагадаємо, кожен, хто зустріне екіпаж – обов’язково побачить себе на «Першому Автомобільному» і отримає можливість виграти один із призів. Їх буде розіграно серед тих, хто набере найбільшу кількість лайків у Facebook або ВКонтакте.

Маршрут пересування за днями і умови всеукраїнського автопробігу дивіться на record-chevrolet-cruze.autocentre.ua #DontLetHimSleep #НеДайЕмуЗаснуть #НеДайЙомуЗаснути