X

Renault Kadjar на New Cars Fest 2017: запис на тест-драйв триває

В ходе фестиваля новых автомобилей New Cars Fest 2017 в Киеве, 17 – 18 июня можно протестировать стильный кроссовер Renault Kadjar.

Renault Kadjar – свіжу кров серед кросоверів С-сегмента – буде представлено для тест-драйву на фестивалі нових автомобілів New Cars Fest 2017 Києві. Фестиваль відбудеться у «Експоцентрі України» (ВДНГ) 17 і 18 червня. Записатися на тест-драйв можна просто на сайті фестивалю і зробити це рекомендуємо якомога швидше, тому що вільних місць залишилося дуже мало.

Renault Kadjar займає у фірмовій лінійці кросоверів місце між бестселером Capture і більшою моделлю Koleos. Машину складено на новій модульній платформі CFM-C/D.  Вона має довжину 4449 мм, ширину 1836 мм і висоту 1607 мм. Машина оптимально підходить для виїздів на природу – тут є немаленький багажник на 472 л, а у салоніціла купа відсіків для речей. Спинки задніх сидінь складаються частинами, можна скласти і спинку переднього пасажирського крісла – і таким чином перевозити різні довгомірні вантажі.

Kadjar

Кожен, хто сяде за кермо нового Kadjar, обов’язково оцінить його цифровий щиток приладів. Це просто фантастика: на ньому можна обрати одну з чотирьох конфігурацій, а також п’ять варіантів підсвічування. Не залишить байдужим і мультимедійна система R-Link 2, з 7-дюймовим дисплеєм тачскрін. Як опція доступний скляний дах площею 1,4 м кв.

Kadjar оснащений двома силовими агрегатами на вибір: 1,2-літробвим бензиновим турбомотором з безпосереднім уприскуванням, потужністю 130к.с. або 1,5-літровим турбодизелем на 110 або 130 к.с. Крім класичної механічної коробки пропонується також оцінити і роботизовану, з двома зчепленнями, 6- або 7-ступінчасту. Машина оснащується переднім або повним приводом.

Поспішайте записатися на тест-драйв Renault Kadjarце можна зробити на сайті фестивалю New Cars Fest 2017 – і оцінити всі переваги нового представника великої родини кросоверів Renault.

Renault Kadjar