X

Renault Sandero 0,9 на New Cars Fest 2017: запис на тест-драйв триває

Фестиваль новых автомобилей New Cars Fest 2017 будет проходить в Киеве 17-18 июня. Все желающие смогут проехаться за рулем понравившегося автомобиля – среди них и Renault Sandero со сверэкономичным бензиновым двигателем 0,9 л.

Фестиваль нових автомобілів New Cars Fest 2017 відбудеться на території Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) з 17 до 18 червня. На відвідувачів чекає багато сюрпризів. Головний із них – можливість провести ходові випробування вподобаного з представлених для тестдрайву автомобілів. Щоб не стояти в довгій черзі, найкраще записатися на тест-драйв на сайті фестивалю.

Один із найцікавіших автомобілів на фестивалі New Cars Fest 2017 – компактний хетчбек Renault Sandero 0,9. Модель Sandero, як і її версія для поганих доріг – Sandero Stepway, здобула велику популярність в Україні. Нещодавно машини суттєво оновилися.

Renault Sandero 0,9

Прихильники марки Renault мають оцінити новий, трициліндровий бензиновий двигун з робочим об’ємом 0,9 л потужністю 90 к.с. Мотор доступний не тільки з 5-ступінчастою механічною, а й інноваційною роботизованою коробкою передач. В результаті водій не тільки відпочиває в міському трафіку, а й добре економить і пальне, і нерви.

Економічність двигуна Renault Sandero 0,9 була підтверджена під час тест-драйвів, проведених журналістами «Автоцентру». Переваги нового силового агрегата зможуть оцінити і всі охочі, які відвідали фестиваль нових автомобілів New Cars Fest 2017. Записатися на тест-драйв можна тут.

Зазначимо, що на всіх гостей New Cars Fest 2017 чекають розіграші цінних призів та подарунків від партнерів.

Організатори фестивалю New Cars Fest 2017 – медіагрупа «Автоцентр» і «Перший автомобільний телеканал». Паливним партнером фестивалю є мережа АЗС UPG. Шинний партнер заходу – Nokian Tyres.

Стежити за розвитком подій можна на сайті фестивалю і на сторінці в Facebook.