X

Renault Trafic 2021 року засвітився на випробуваннях (фото)

Уже совсем скоро развозной фургон Renault Trafic предстанет в новом поколении – один из прототипов попался фотографам на заснеженных дорогах Скандинавии

Популярний розвізний фургон Renault Trafic скоро отримає спадкоємця. Зміна поколінь, найімовірніше, відбудеться в 2021 році. Один із експериментальних машин сфотографували цієї весни на засніженій дорозі в Скандинавії. Незважаючи на щедрий камуфляж, можна розгледіти, що новинка отримає інші фари та решітку радіатора.

Читайте також:
Тебе просто не впізнати: розсекречено дизайн Renault Kangoo 2020 (фото)

Куди цікавіша деталь – подовжений і високий капот, що може свідчити про можливу версію на електротязі. Якщо останнє припущення виправдається, то електричний Trafic на європейському ринку стане конкурентом  Mercedes-Benz eVito, приваблюючи покупців нижчою ціною.

Про те, що на випробуваннях було знято робочий прототип, свідчить той факт, що корма автомобіля залишилася без змін. Без сумніву, на остаточному варіанті, який і піде в серію, ми побачимо не тільки нові задні ліхтарі, двері та бампер, а й і новий салон, зокрема приладову панель з частково або повністю цифровим щитком приладів. Renault Trafic 2021 також має блиснути і новими електронними системами допомоги водієві.

Читайте також:
Презентованы новые Renault Master и Renault Trafic

Відзначимо, що Renault Trafic нинішнього покоління зазнав рестайлінг зовсім недавно – у 2019 році, а нинішньої весни ця машина була офіційно презентована і на українському ринку.