X

Renault Trucks оголошує старт Optifuel Challenge 2019 – змагань для водіїв по економічному водінню

Компания Renault Trucks в Украине приглашает водителей грузовых автомобилей принять участие в соревнованиях по экономичному и рациональному вождению Optifuel Challenge 2019

Компанія Renault Trucks в Україні запрошує водіїв вантажних автомобілів взяти участь в змаганнях по економічному і раціональному водінню  Optifuel Challenge 2019. Цей конкурс проводиться в Україні вже втретє і пройде в кілька етапів. Перший пройде 23 травня у Львові, другий – 13 червня в Дніпрі і заключний етап – 25 червня в Києві.

Ключове завдання учасників – проїхати по певному маршруту з найменшим споживанням палива. Цей критерій буде оцінюватися за даними, розрахованим програмою Optifuel Infomax. Після змагальної частини всі водії отримають висновки з питань економії пального та рекомендації щодо раціонального водіння від експертів Renault Trucks в Україні.

Для заїздів компанія надає оновлену вантажівку Renault Trucks Т 2019. Серія вантажівок T 2019 і T High 2019 (з високою кабіною) обладнана двигунами DTI 11 і DTI 13, що працюють за стандартом Євро 6 Step D.

Також Renault Trucks T 2019 має систему Optivision нового покоління – прогнозний регулятор швидкості, який використовує топографію дороги для оптимізації перемикання передач, і зберігає дані безпосередньо в самому автомобілі. Це підвищує комфорт водія, оскільки більше не втрачається з’єднання, навіть в тих районах, де GPS не надає ніякої інформації, наприклад в тунелях. Крім того, вантажівка отримала нові налаштування адаптивної функції Eco Cruise Control, які допомагають економити паливо. Поєднання цих поліпшень і нового обладнання дозволяє скоротити витрату пального на 3% в порівнянні з моделями попередніх поколінь.

Всі учасники та переможці конкурсу Optifuel Challenge 2019 отримають призи від Renault Trucks. А переможець від України візьме участь в міжнародному фіналі, який відбудеться в жовтні 2019 року в місті Ліон, Франція.

Для того щоб взяти участь в змаганнях, необхідно відправити запит на електронну пошту natalia.mashevska@volvo.com. Дізнатися деталі проведення конкурсу можна за телефоном 095-274-45-17, контактна особа – Наталія Машівська. Для участі обов’язково потрібна наявність водійського посвідчення категорії СE.
Також за новинами змагань Optifuel Challenge можна стежити на сторінці http://Facebook.com/RenaultTrucksUA.