X

Викторина «Угадай ретроавтомобиль!»

Викторина «Угадай ретроавтомобиль!»


Друзья! Накануне выставки Retro & Exotica приглашаем вас принять участие в викторине на знание ретроавтомобилей.


Ежедневно с 4 по 13 апреля на нашем сайте будет появляться фрагмент фото какого-либо ретроавтомобиля. Ваша задача - по фрагменту автомобиля угадать марку и модель.


В конце каждого дня наш эксперт по автомобильной истории - Сергей Иванов - подведет итог и расскажет о представленной модели. Комментарии Сергея будут публиковаться на следующий день на сайте www.autocentre.ua.


В викторине может принять участие любой зарегистрированный пользователь. Среди самых активных и любознательных участников, а именно тех, кто правильно ответит на все вопросы по итогам 10 дней викторины, будет разыгран автомобильный навигатор! Кроме того, ежедневно, с 4 по 8 апреля, правильно ответив на вопрос дня, можно выиграть одну из двух пар пригласительных на выставку «Retro & Exotica Motor Show» от организаторов выставки.


Для тех, кто не очень уверенно чувствует себя в мире ретроавтомобилей, на нашем сайте в «Фотогалерее» есть подсказки!


Желаем удачи!


Телефон горячей линии:


(044) 206-56-66


Умови вікторини:


Вікторина проходить с 4 по 13 квітня на всій території України.


У вікторині можуть взяти участь усі бажаючі громадяни України, яким виповнилось 18 років.


Результати розіграшу та дата отримання призів будуть опубліковані на сайті autocentre.ua 15 квітня 2011 року.


Запрошення на виставку Retro & Exotica будуть розігруватися щодня (з 04 по 08 квітня 2011 року) шляхом жеребкування серед тих учасників, які дали правильну відповідь на поставлене у цей день запитання. Запрошення на виставку Retro & Exotica надаються організатором виставки.


Автомобільний навігатор буде розігруватися 14 квітня 2011 року шляхом жеребкування серед тих учасників, які дадуть правильні відповіді на всі запитання вікторини протягом її дії.


На кожне запитання прийматиметься не більше одної відповіді з кожної ІР-адреси і виключно з ІР, які територіально належать Україні.


Переможці будуть поінформовані представниками Організатора по телефону та електронній пошті протягом п'яти днів з дня проведення розіграшу про місце і час отримання призів.


Участю у вікторині учасник надає дозвіл  Організатору на використання та публікацію своїх прізвища, ім'я, по-батькові та міста проживання.


Зовнішній вигляд призів може відрізнятись від опублікованого. Виграші не обмінюються та у грошовому еквіваленті не виплачуються. Організатор залишає за собою право змінювати призи.


Рішення Організатора стосовно всіх питань, пов'язаних з проведенням вікторини, вважаються остаточними і розповсюджуються на всіх її учасників.


Організатор залишає за собою право змінювати умови, строки проведення вікторини, порядок видачі призів, призупиняти чи скасовувати проведення вікторини.


Призи видаватимуться тільки за умови пред'явлення паспорта та ідентифікаційного номеру (копії цих документів залишаються у Організаторів вікторини).


Організатори не несуть відповідальності за порушення учасниками вікторини прав третіх осіб.


Організатори не несуть відповідальності за зміну умов вікторини у випадку виникнення обставин непереборної сили, які не залежать від волі організатора, але впливають на хід вікторини.


Участь у вікторині означає згоду з усіма її умовами.