X

Найкрасивіша швидка на українських дорогах (фото)

Эта скорая с недавних пор работает в одной киевской клинике и отличается аэродинамичным и сверхпрочным кузовом

На столичних дорогах помічено швидку, яка відрізняється незвичайною надбудовою. Тільки погляньте на ці аеродинамічні, надвисокі форми на даху, який виготовлено з надміцного пластику GFRP (Glass Fibre Reinforced Plastic).

Читайте також:
В Україні з'явився унікальний автомобіль швидкої допомоги

А чого варті світлодіодні мигалки на даху, які здаються просто намальованими. Виявляється, цей автомобіль швидкої медичної допомоги виготовлений німецькою компанією Ambulanz Mobile.

Представлена швидка, виготовлена на базі Mercedes-Benz Sprinter, є моделлю Delfis 3. Це сімейство з’явилося в 2006 році і встановило нові стандарти в класі. Поєднання аеродинамічного кузова, LED-технології та прекрасної ергономіки відсіку для пацієнтів зробили свою справу.

Новинка
Первый краш-тест автомобиля скорой помощи на опрокидывание (+ВИДЕО)
30 Кві, 15:00

Крім усього іншого у 2007 році машина успішно пройшла динамічні тести на міцність кузова – з прискоренням 10 g у п’яти різних напрямках. А у 2011 році швидка Delfis 3 стала першою і єдиною в класі, хто пройшов динамічний тест із прискоренням 20 g в напрямках вперед і назад. А через чотири роки вдосконалена модель Delfis S успішно витримала реальний краш-тест на швидкості 64 км/год, проведений за підтримки DEKRA.

Усередині салону встановлено пульт керування з п’ятнадцятьма кнопками і монохромним дисплеєм, що завідує освітленням, вентиляцією, а також механізмом підйому нош.