X

Найбільш незвичайні лімузини на вулицях Берліна – від Trabant до Hummer

Які тільки лімузини сьогодні не зустрінеш на вулицях великих міст – прокатні компанії не перестають дивувати різноманітністю та оригінальністю моделей. У Берліні, наприклад, можна побачити подовжені версії легендарних автомобілів минулих років. Ось, наприклад, відома масова малолітражка часів ГДР – Trabant 601. Машина прославилася тим, що мала склопластиковий кузов. Цікаво, в сфотографованому днями Mike Motorov тривісному лімузині кузов теж з цього матеріалу або вже набув сталевих вставок?

Читайте також:
Яким був "Запорожець" по-німецьки: лімузин, універсал та кабріолет

А ось наступний стретч, знятий кореспондентом “Автоцентру” на берлінських вулицях, має донора зовсім іншого класу. Як видно, в його основу покладено героя військової операції “Буря в Пустелі” – багатоцільовий автомобіль HMMWV, відомий як Hummer.

По подовженому кузову цього “вояки” також є питання: чи зберігся в його салоні знаменитий трансмісійний тунель, завдяки якому в серійній машині вдалося зробити абсолютно плоске днище і тим сам самим підвищити прохідність на місцевості? У будь-якому випадку обидва ці лімузини мало кого залишать байдужим.