X

Schmitz Cargobull відкрив новий завод причіпної теніки

Schmitz Cargobull 30 березня офіційно відкрив свій завод у Великій Британії. Це вже десятий виробничий майданчик компанії. Сьогодні вони розташовані в Німеччині (Альтенберзі, Вреден, Гота), Литві, Іспанії, Словаччині, Туреччині, Австралії та Південній Африці. Підприємство в Манчестері площею 7500 м кв. має продуктивність 60 одиниць техніки на тиждень за однозмінної роботи. Тут знаходиться і склад запасних частин площею 1000 м кв. Загалом у компанії Schmitz Cargobull у Великій Британії працює 72 особи. Зауважимо, що завод у Манчестері почав працювати ще влітку 2021 року. До лінійки напівпричепів – фургона S.BO PACE і шторного CS FIXED ROOF – тепер додався ще й тентований без стійок, модель S.CS FREEPOST.

«Schmitz Cargobull виступає за надійність та інновації і гарантує незмінно високі стандарти якості у всьому світі, від конфігурації транспортного засобу до передачі його клієнту. Тому відкриття заводу тут, у Манчестері, є важливим кроком. Завод приєднується до нашої мережі дуже гнучких виробничих потужностей, що дозволяє швидко реагувати на вимоги місцевого ринку», — каже Андреас Шмітц, генеральний директор Schmitz Cargobull.

На фото ліворуч: д-р Гюнтер Швейцер (головний операційний директор Schmitz Cargobull), Андреас Бузакер (головний фінансовий директор Schmitz Cargobull), Колін Махер (керуючий директор з продажу та послуг, Schmitz Cargobull UK), Майк Кейн (член парламенту від лейбористської партії W Sale East), Пол Ейвері (керуючий директор з виробництва Schmitz Cargobull UK), Борис Білліч (директор з продажу Schmitz Cargobull)

«Новий завод у Манчестері дозволяє нам постачати нашим клієнтам у Великій Британії та Ірландії причепи, які відповідають конкретним вимогам ринку, пропонуючи при цьому найнадійніші та перевірені рішення шасі, що допомагають досягти найкращої сукупної вартості володіння. Крім того, транспортні витрати, викиди CO2 та час обробки зведені до мінімуму», — додає Борис Білліх, директор із продажу Schmitz Cargobull.