X

Schmitz Cargobull відкриває новий завод причіпної техніки

Schmitz Cargobull запускает предприятие по выпуску прицепной техники еще в одной стране

Вже нинішнього літа почне працювати завод Schmitz Cargobull у Великій Британії. Підприємство площею 7500 м кв. розташовується в Вітеншоу, Великий Манчестер, де планується випускати до 50 одиниць причіпної техніки на тиждень — це будуть зокрема шторні і ізотермічні напівпричепи Box Body. На території також буде розміщений склад запасних частин площею 1000 м кв.

Зазначимо, що нове підприємство у Великій Британії доповнить великий перелік заводів Schmitz Cargobull по всьому світу – в Німеччині (Вредені, Альтенберзі, Готі та Тоддіні), Литві, РФ, Іспанії, Туреччині та Австралії.

Маючи мережу гнучких виробничих підприємств, компанія Schmitz Cargobull здатна швидко реагувати на вимоги місцевого ринку і наразі виробляє близько 46 000 причіпної техніки на рік. У різних країнах працює мережа з 1700 авторизованих сервісних станцій.

Андреас Шмітц, головний виконавчий директор Schmitz Cargobull: “Велика Британія є ключовим транспортним і логістичним ринком і важливим ринком збуту напівпричепів для нас. З новим заводом ми наближаємося до наших клієнтів і гарантуємо, що зможемо задовольнити їхні потреби, пропонуючи найнадійніші шасі і перевірений на ринку кузов”.

Борис Білліх, директор з продажу Schmitz Cargobull: “Ми хочемо якнайкраще підтримати транспортні компанії у Великій Британії та Ірландії за допомогою нашого комплексного набору надійних та інноваційних транспортних рішень. Це охоплює транспортні засоби з особливостями ринку, якомога коротші терміни доставки, великий 24/7 склад запасних частин, а також наш перевірений спектр послуг від фінансування до телематики і продажу старих транспортних засобів”.